

ΥΛΙΚΑ: Παξιμαδάκια με Χαρούπι Γυπαράκη (6τεμ κομένα στη μέση), ντοματίνια (βελανίδια) κομμένα στη μέση, κάπαρη, κρίταμο, λευκό ξύδι βαλσαμικό, ελαιόλαδο, Σουρωτή Μυζήθρα Κουρούπας Parizien (μπαλάκια)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε όλα τα υλικά μας σ’ ένα μπολ. Ανακατεύουμε ελαφρώς και τοποθετούμε στο πιάτο. Τέλος προσθέτουμε τα μπαλάκια μυζήθρας και σερβίρουμε.
ΓΥΠΑΡΑΚΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ
ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΗΛ. 28310 82360
info@gyparaki.gr
Gyparaki 2019 © All Rights Reserved | Designed by Food For Thought